My Steakhouse

"Eti sizin için dinlendiriyoruz" ilkesi ve prensibiyle yola çıkan konseptimiz misafirlerimize enfes et çeşitlerimizi sunmak için özel çiftliklerde, kesimhanelerde ve hijyenik ortamlarda kesimi yapılan büyük ve küçükbaş hayvanları Dry Aged sistemi ile en az 28 gün ve 0 ile 4 derecede dinlendirerek, servise hazır hale geldikten sonra et konusunda uzman mutfak kadromuzun enfes sunumuyla sizlere kadar uzanmaktır. Kısa gibi gözüken, ama özünde sevgiyi ve uzun bir yolculuğu barındıran bir hikayedir bu…

Keyifsiz bir günü keyifli hale getiren kaçamak...

Hızlı ve küçük atıştırmalıklar olsun ama "Et" olsun diyorsanız...

Ben etimi dinlemiş severim diyenlere lezzetler sunuyoruz...

En önemlisi işimizi çok seviyor, etlerimize sevgimizi katıyoruz...